CHC techniek logo

Aandacht voor de klant en het pand, CHC elektra Installatie.

Naast nieuwe aanleg van elektra installaties zijn wij er ook voor service en onderhoud van uw bestaande elektrische systemen. Wij hebben een brede kennis en ruime ervaring met zakelijke installaties. De complete renovatie van een kantoorgebouw met alles er op en er aan is net zo belangrijk als zorgen voor de aanpassing van de lichtpunten wanneer er een interne verhuizing is geweest. Aandacht voor de klant en het pand dus. Zorgen dat alles perfect op elkaar is afgestemd. U kunt bij ons terecht voor krachtstroom, data netwerken, beveiliging, brandbeveiliging en intercom systemen. Misschien net zo belangrijk is het dat ook de keuring van uw installatie aan ons kan worden toevertrouwd, wel belangrijk in het kader van de veiligheid van uw medewerkers en de verzekering.

Erkend installateur verzekerd u van kwaliteit.

De elektrische installatie in uw pand is een vitaal onderdeel waar nauwelijks nog bij wordt stilgestaan. Dat hoeft ook niet want dat doet CHC techniek wel voor u. Van de voorzieningen bij werkplekken of machines tot aan de data aansluitingen, beveiliging en de zonnepanelen. Wij overzien alles en werken volgens de laatste eisen aan veiligheid. Als erkend installateur zorgen wij er ook voor dat een keuring door uw verzekeraar geen enkele probleem is. De veiligheid van uw medewerkers is gewaarborgd en u geniet van een optimaal comfort in uw pand.

CHC EMS oplossing (Energie Management Systeem)
Logo CHC techniek

Energie Management Systemen.

Bespaar en hernieuwbaar.

Logo CHC techniek

Lichtplannen en werkplek voorzieningen.

Wij zorgen er voor.

Logo CHC techniek

Reguliere- en krachtstroom elektra.

Compleet vlot en veilig.

Logo CHC techniek

De snelste data.

Uw personeel werkt op het beste interne net.

Energie Management.

Connectie, controle en comfort. Met een EMS heeft u connectie met uw pand. U kunt o.b.v. de nabijheid van een persoon bijvoorbeeld het hek alvast open daarmee de veiligheid verbeteren. U kunt na een bepaalde tijd  apparaten die in sluimerstand verkeren helemaal uitzetten en zo brand voorkomen of geld besparen, uw keus. De combinatie van een EMS en een variabel stroomcontract zorgt dat u vol automatisch bepaalde processen op de goedkope uren kunt starten. CHC techniek is specialist in het uitdenken van hoe wij dit het beste bij u toepassen.

nooduitgang verlichting
Data netwerk UTP stopcontacten groot

Datanetwerk.

Data netwerken worden vrij regelmatig aangelegd of aangepast. Zowel draadloos als bedraad. Eigenlijk is het altijd een combinatie van beiden. Draadloos bij de werkplek geeft een gevoel van ruimte, vrijheid. Bedraad van goede kwaliteit is een must voor stabiliteit. Een goed werkend data netwerk is cruciaal voor elke onderneming. CHC techniek is uw aangewezen partner voor een probleemloos data netwerk vanaf de eerste kabel tot  tijdens het dagelijkse gebruik. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken mee in oplossingen.

Hoe zorgen we dat kleine klussen ook aandacht krijgen? Service!

Bij CHC techniek staan wij altijd klaar voor onze klanten. Dat wil zeggen dat wij voorrang geven aan de opdrachten die wij hebben aangenomen en de klanten waarmee wij een servicecontract hebben. Voor ons is dit de enige manier om een kwalitatieve dienst te leveren zodat wij ook voor de kleine klus bij u komen voorrijden. Dit doen wij met evenveel plezier en aandacht als wij bij een grotere klus doen. Ons advies is om na een uitgevoerde opdracht een servicecontract af te sluiten en zo gegarandeerd te zijn van de blijvende inzet van een vakspecialist wanneer je deze nodig hebt en van een jaarlijkse controle om problemen te voorkomen. De zekerheid van CHC techniek.

Logo CHC techniek

Erkend installateur.

Als erkend installateur zorgen wij voor een kwalitatieve installatie op elk mogelijk vlak.
Logo CHC techniek

Echte service.

Afsluiten van een servicecontract garandeert onze inzet wanneer u die nodig heeft.
Logo CHC techniek

Scope inspectie.

Wij zijn een erkend inspectiebedrijf en stellen installaties na keuring voor u in bedrijf.

Logo CHC techniek

Hernieuwbare energie.

CHC techniek maakt u klaar voor de toekomst. Comfort zonder gene is ons motto.

Woocommerce placeholder

Het plaatsen van een laadpaal bij uw bedrijf.

Heeft u zelf voor uw eigen medewerkers niet een hele grote behoefte aan laadpalen op uw parkeerterrein maar krijgt u wel bezoek? Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden en een laadpaal is geen overbodige luxe meer. Wij hebben zeer veel ervaring met de installatie van laadpalen en kunnen dat graag voor u doen. Bent u gevestigd op een plek met veel bezoekers misschien is een snellader zelfs erg interessant voor u. Wij vertellen graag meer.

Uw bedrijfspand voorzien van zonnepanelen.

Het plaatsen van zonnepanelen is nog steeds erg interessant en straks wellicht zelfs een noodzaak voor bedrijven. Wanneer u genoeg zonnepanelen op uw pand kunt plaatsen is energie opslag een mooie aanvulling waarmee u naast besparen ook zorgt voor controle. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw totale energiebehoefte beter te managen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden compleet verzorgd worden uitgevoerd.

Smappee EMS dashboard (Energiemanagementsysteem)

Advies

Slim laden, laadpaal installatie van CHC

Installatie

Ostra laadpaal

Service

Sterke merken die vertrouwen op CHC Techniek

Fidus logo
Adamant repower logo
Prologis logo
GJ Meijer logo
Gemeente amsterdam logo
InstallQ logo

Onze werkwijze is gericht op duidelijkheid.

CHC techniek is een toegankelijke organisatie. U kunt ons bellen met uw vragen of ons benaderen via de mail of whatsapp. Wij staan u waar het kan direct te woord en anders bellen wij dezelfde dag nog terug. Zodra het duidelijk is wat er moet gebeuren krijgt u van ons ook een inschatting wanneer wij het werk kunnen uitvoeren. Meestal is dit binnen twee tot vier weken afhankelijk van de omvang van het werk. Ruimere werkzaamheden worden langer van te voren gepland. Alle afspraken leggen wij schriftelijk vast zodat duidelijk is wat wij komen doen en wanneer. CHC techniek is een erkend installateur en na elke opdracht leggen wij ook vast hoe wij de installatie hebben aangetroffen en wat wij daaraan hebben gedaan. Op al onze werkzaamheden bieden wij een garantie net als op de onderdelen die wij gebruiken. Er zijn verschillende werkzaamheden en de garantieperioden lopen uiteen van één tot enkele jaren afhankelijk van de installatie. Al het werk wat wij doen leveren wij op aan u of aan een ander vooraf bekend contactpersoon. Dit kan zijn via een eenvoudige werkbon of via een live oplevering met een inspectie door u van ons werk.

Maak kennis met ons team

Yassin

Operations

Sascha

Backoffice & Operations

Dennis

Sales & Advies

Ludwig

Advies & Operations

Heeft u nog een vraag?

Het is ons een genoegen u bij te staan en u enthousiast meer inzicht te geven in alle opties voor kantoren en bedrijven. Gelieve uw contactinformatie te verstrekken, dan zorgen wij ervoor dat we spoedig met u in verbinding staan.

CHC Techniek White
× Kunnen wij je helpen?