CHC techniek logo
CHC techniek

Laadpaal Onderhoud & Beheer

Laadpalen onderhouden en beheren was nog nooit zo gemakkelijk als met de op maat gemaakte oplossingen van CHC techniek.

Wat voor service wij bieden

Laadpaal onderhoud & beheer voor particulieren & bedrijven

Laadpaal onderhoud & beheer voor particulieren & bedrijven

De accu van de auto is bijna leeg en je besluit de auto op te laden, maar de laadpaal doet het niet. Erg vervelend natuurlijk! Hoe los je dat nou op? Geen zorgen, bij CHC techniek bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen laadpaal onderhoud & beheer voor particulieren, bedrijven en overheden. Binnen het servicecontract is een oplossing dus snel voorhanden en komen wijd e laadpaal repareren of vervangen. Dit hangt wel af van het type servicecontract.

Elektrische auto’s worden steeds populairder en daarom is het belangrijk om een goed werkende laadpaal te hebben om uw auto op te laden. Wij zorgen ervoor dat de laadpaal vakkundig wordt onderhouden & beheert volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en technische eisen. Kortom, bij CHC techniek hoeft u zich geen zorgen te maken over uw laadpaal. Ook na de laadpaal installatie kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Ongeacht of de installatie door ons is geweest of niet.

 

Hoe gaan we te werk

Stappenplan
Laadpaal onderhoud & beheer

Stappenplan
Laadpaal onderhoud & beheer

1.

Inspectie en evaluatie

De eerste stap bij het onderhouden en beheren van een laadpaal is het uitvoeren van een grondige inspectie. Dit omvat het controleren van de fysieke staat van de laadpaal, het evalueren van de prestaties en het identificeren van eventuele problemen.

2.

Onderhoud en reparaties

Nadat eventuele problemen zijn geïdentificeerd, worden passende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Dit omvat bijvoorbeeld het schoonmaken van de laadpaal en het controleren en aanspannen van elektrische verbindingen.

3.

Testen van de laadpaal

Na het onderhoud worden uitgebreide functionele tests en veiligheidscontroles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de laadpaal correct en veilig werkt. Dit omvat het testen van alle functies van de laadpaal en het controleren op eventuele storingen die zijn ontstaan tijdens het onderhoud.

4.

Documentatie en aanbeveling

Ten slotte worden gedetailleerde rapporten opgesteld met betrekking tot het uitgevoerde onderhoud, de staat van de laadpaal en eventuele aanbevelingen voor toekomstig onderhoud. Deze documentatie wordt zorgvuldig gearchiveerd voor referentie en toekomstig beheer.

Laadpaal beheer en onderhoud door vrouw
Laadpaal onderhoud en beheer door vrouw

Voordelen van een laadpaal

Voordelen van een laadpaal

Een laadpaal brengt meerdere voordelen met zich mee. Hier geven we u de belangrijkste voordelen van deze service.

Laadpaal icoon

Gemakkelijk en efficiënt opladen

Met een laadpaal bij uw huis, bedrijf of openbare locatie, heeft u altijd de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie, omdat u niet meer afhankelijk bent van openbare laadpunten en lange wachtrijen.

Laadpaal icoon

Kostenbesparend

Een laadpaal bij uw huis of bedrijf kan u veel geld besparen op lange termijn. U hoeft niet langer te betalen voor het opladen bij openbare laadpunten en u bespaart op brandstofkosten.

Laadpaal icoon

Waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand

Het installeren van een laadpaal kan de waarde van uw woning of bedrijfspand verhogen. Steeds meer potentiële kopers zijn op zoek naar woningen of bedrijfspanden met een laadpaal, omdat het gebruik van elektrische auto's steeds populairder wordt.

Laadpaal icoon

Milieuvriendelijk

Het gebruik van elektrische auto's is veel milieuvriendelijker dan het gebruik van benzine- of dieselauto's. Door het installeren van laadpalen moedigt u het gebruik van elektrische auto's aan en draagt u bij aan een beter milieu.

CHC techniek
Kosten voor laadpaal onderhoud en beheer

v.a. € 7,75

  • Uw eigen EV lader
  • Snelle plaatsing
  • Gecertificeerd monteur
  • Laden zonder voorinvestering
Per maand

Onderhoud

Periodiek komen wij langs om te zien of alles nog staat en functioneert zoals gewenst. Wij voeren een preventief onderhoud uit en mocht er onverhoopt tussen onderhoudsbeurten iets voorvallen dan zijn wij snel ter plekke om dit op te lossen. Wij maken een onderscheid tussen een serviceniveau voor particulieren en een serviceniveau voor bedrijven. Een servicecontract voor een particulier betreft standaard 1 laadpunt (lader met maar 1 aansluiting) en bieden wij aan vanaf: 7,75 per maand. Voor een zakelijk servicecontract beginnen de servicecontracten vanaf 11,75 per maand per 2 laadpunten. Een lader met twee aansluitingen of twee laders met 1 aansluiting, beide vormen 1 zakelijk servicecontract.

Beheer

Wij kunnen bedrijven en particulieren ontzorgen door alle voorinvestering op ons te nemen. Voor het laden vragen wij dan geld en zo verdienen wij de investering terug. Dat wil zeggen dat je zelf geen cent vooraf betaald maar wel 1 of meer laadpalen door ons laat zetten. Wij zorgen ervoor dat de laadpalen altijd werken of snel worden gerepareerd of vervangen indien nodig. In een aantal gevallen kan het zijn dat wij een deel van de opbrengst met jou delen. Dit hangt wel af van hoeveel er gebruikt wordt gemaakt van de aanwezige laadpalen.

Interesse in een onderhouds- en beheeroplossing? Maak een afspraak!

Laadpaal onderhoud v.a. 7,75 per maand
CONTACT

Offerte aanvragen voor laadpaal onderhoud & beheer

Contact

Neem contact met ons op.

Bij CHC techniek in Almere staan we altijd klaar om u te ondersteunen met al uw installatietechnische behoeften. Wij waarderen uw interesse en kijken ernaar uit om van u te horen.

Adres
Openingstijden
Telefoonnummer
E-mail adres
CHC Techniek White
× Kunnen wij je helpen?