CHC techniek logo

Uw eigen energiecentrale aangelegd door specialisten van CHC techniek

Heeft u met uw onderneming voldoende controle over de energie die u nodig heeft in uw bedrijf of bent u toe aan een volgende stap? Met zonnepanelen door CHC techniek beheert u min of meer uw eigen energiecentrale en mag u zelf bepalen hoe u met die energie omgaat. In de huidige tijd waar we worden geconfronteerd met steeds aangepaste kosten en voorwaarden is enige controle wel fijn. Het is belangrijk dat de zonnepanelen correct worden geplaatst zodat deze brandveilig zijn en maximaal opleveren. Bij CHC techniek bent u aan het juiste adres en wij denken graag met u mee hoe u het beste uw nieuwe energiecentrale kunt beheren. Zeker bedrijfstechnisch gezien kan het zeer interessant zijn om zoveel mogelijk zonnepanelen te plaatsen in plaats van net genoeg o.b.v. uw huidige energieverbruik.

Wat heeft u te kiezen als besluit zonnepanelen door CHC techniek te laten plaatsen?

De totale installatie van zonnepanelen bestaat naast de panelen uit een omvormer. De DC stroom moet omgezet worden in AC stroom. De omvormer en de aansluiting van de panelen kan op verschillende manieren.  De panelen zelf zijn er in verschillende soorten met verschillende capaciteit. Het ene paneel heeft een hogere opbrengst dan het andere. Ook de afwerking en isolatie kan verschillen. Al deze verschillen zorgen voor prijsverschillen op basis van de kwaliteit en de uitstraling. CHC techniek helpt u kiezen voor panelen die passen bij uw gebouw en bij het doel wat u heeft. 

zonnepanelen plaatsen door CHC techniek
Logo CHC techniek

Besparen

U bent direct minder afhankelijk van prijsschommelingen en gaat mogelijk zelfs verdienen

Logo CHC techniek

Verbeteren

Plaatsen van zonnepanelen is een verbetering van uw pand en doet de waarde stijgen

Logo CHC techniek

Vergroenen

Zonnestroom opwekken doet u direct zonder extra belasting van het milieu door uitstoot

Logo CHC techniek

Verbruiken

Na het plaatsen van zonnepanelen kunt zonder gene meer (van uw eigen)stroom gebruiken

Zonnestroom zonder zon

Overdag wekt u zonnestroom op en dat wat u niet gebruikt levert u terug. Uw bedrijf is ook actief wanneer uw energiecentrale even geen zonne-energie opwekt dus zou een manier om het teveel opgewekte zonne-energie later te gebruiken ideaal zijn. Een zogenaamde “High Voltage LFP” batterij is de huidige standaard om energie in op te slaan en op een moment dat u het wenst te verbruiken binnen uw bedrijf. Met CHC techniek heeft u kennispartner die u graag bijstaat om de beste keus te maken.

Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installatie

Overzicht en invloed

Uw energiecentrale van zonnepanelen kunt via een meegeleverd app monitoren. Wanneer u echt wenst te sturen dan is een Energie Management Systemen de beste oplossing. U kunt zelf de aanwezige zonne-energie toewijzen aan apparaten binnen uw bedrijf. Andersom kunt u op het het moment dat er onvoldoende zonne-energie si ook apparaten uitzetten. In combinatie met de batterij zijn de mogelijkheden heel erg interessant en u zou zelfs in de avond uw elektrische voertuigen kunnen opladen met zonne-energie. Wij vertellen graag hoe!

Wat zijn de subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn pand?

CHC techniek zoekt dit samen met u uit. Er is nu sowieso de mogelijkheid van salderen voor de kleinverbruik aansluitingen (max. 3x80A) Salderen dat wil zeggen dat u het overschot aan opgewekte zonne-energie terug mag leveren (nu nog) aan het net en daarvoor een vergoeding ontvangt.
 
Naast het salderen is er de mogelijkheid dat u bepaalde aftrekposten kunt gebruiken die u direct geld opleveren. Dit zijn de  “Energie Investeringsaftrek” die u eventueel kunt combineren met de “Kleinschaligheid investering aftrek”. Het zal niet zo zijn dat u door het kiezen voor zonnepanelen enorme bedragen uit verschillende hoek aangeboden krijgt. Wij denken dat u daar ook niet perse op uit moet zijn. U bespaart met zonnepanelen door CHC techniek geld omdat wij een kwalitatieve installateur zijn met een scherp aanbod. En wij bieden u een oplossing die u vanuit uw bedrijfsvoering elke dag geld gaat besparen.
 
Nog even los van het salderen. In plaats van een subsidie zou u naar ROI moeten kijken. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. CHC techniek zoekt dit samen met u uit. Er is nu sowieso de mogelijkheid van salderen voor de kleinverbruik aansluitingen (max. 3x80A) Salderen dat wil zeggen dat u het overschot aan opgewekte zonne-energie terug mag leveren (nu nog) aan het net en daarvoor een vergoeding ontvangt.
 
Naast het salderen is er de mogelijkheid dat u bepaalde aftrekposten kunt gebruiken die u direct geld opleveren. Dit zijn de  “Energie Investeringsaftrek” die u eventueel kunt combineren met de “Kleinschaligheid investering aftrek”. Het zal niet zo zijn dat u door het kiezen voor zonnepanelen enorme bedragen uit verschillende hoek aangeboden krijgt. Wij denken dat u daar ook niet perse op uit moet zijn.
 
U bespaart met zonnepanelen door CHC techniek geld omdat wij een kwalitatieve installateur zijn met een scherp aanbod. En wij bieden u een oplossing die u vanuit uw bedrijfsvoering elke dag geld gaat besparen. Nog even los van het salderen. In plaats van een subsidie zou u naar ROI moeten kijken. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.
Zonnepanelen en EMS
Logo CHC techniek

Erkend installateur

Als erkend installateur zorgen wij voor een kwalitatieve installatie op elk mogelijk vlak
Logo CHC techniek

Erkend inspectiebedrijf

Als erkend inspectie bedrijf hanteren wij een voorgeschreven werkwijze die kwaliteit bevordert
Logo CHC techniek

Certified Partner

Door training en studie mogen wij zelfstandig bepaalde merken adviseren en installeren

Logo CHC techniek

Hernieuwbare energie

CHC techniek maakt u en uw bedrijf klaar voor de toekomst. Comfort zonder gene is ons motto

Het installeren van een zonnepaneel binnen uw bedrijf en de ervaring van CHC techniek.

Vooraf komen wij bij u op locatie en spreken wij de gehele installatie met u door. wij zorgen dat wij vooraf weten waar wij moeten zijn, waar wij mogen komen en wie wij moeten benaderen indien iets anders uitpakt dan gedacht. Op de dag van de montage komt ons team van ervaren en gecertificeerde medewerkers tijdig bij u aan en maakt de installatie binnen de afgesproken tijd in orde. Op kantoor is er altijd een coördinerende medewerker beschikbaar die het team in het veld kan ondersteunen. De oplevering van zonnepanelen bestaat uit een schouw met u (of iemand die u aanwijst) en een instructie hoe u de data kunt opvragen zodat u weet wat u opwekt, verbruikt en terug levert aan het net. Wij doorlopen de complete werking en helpen met het configureren. NA de oplevering heeft u een werkend systeem en u weet welke aanpassingen u zelf eenvoudig kunt verrichten. Voor al het overige bieden wij u desgewenst een servicecontract en staan wij bij als het nodig is.

Wat kosten mijn zonnepanelen en hoe snel kan ik dit terug verdienen?

Afhankelijk van de keus die u maakt zijn de panelen en de omvormer duurder of goedkoper. Het is geen standaard bedrag al proberen wij dit wel altijd en maken wij alleen keuzes uit goedgekeurde panelen. Wij kunnen niet ontkennen dat het ene paneel mogelijk beter is dan het Andree of dat een compleet zwarte paneel beter past bij uw paneel. Ook niet dat een lichtdoorlatend paneel voor een carport wellicht een betere keus is dan een verduisterd paneel. Wij hebben wel altijd een aanbieding en alles wat wij aanbieden is van prima kwaliteit.
Smappee EMS dashboard (Energiemanagementsysteem)

Advies

zonnepanelen plaatsen door CHC techniek

Installatie

Zonnepanelen installatie

Service

Sterke merken die vertrouwen op CHC techniek

Prologis logo
GJ Meijer logo
Adamant repower logo
Gemeente amsterdam logo
Fidus logo

Waar binnen mijn bedrijf kan ik zonnepanelen plaatsen?

Het dak van uw pand is natuurlijk de meest logische plek en de ligging is ook heel erg belangrijk. Zijn er obstakels die het rendement beïnvloeden, is de constructie sterk genoeg zijn de twee meest gestelde vragen. De afstand tot de stroomaansluiting is ook erg belangrijk en meestal krijgen wij dergelijk punten wel opgelost. Wij plaatsen ook zonnepanelen op carports die wij voorzien van een batterij en een laadpaal voor elektrisch laden van uw voertuigen. Deze zonnepanelen staan niet op een dak maar vormen samen met de carport een gebouw op zich. Dit is een super effectieve oplossing voor het parkeren op uw terrein. Het geeft een stuk extra comfort aan het parkeren en tegelijk realiseert u een bespring vanwege het laden op zonnestroom. Wanneer er veel verschillende bezoekers bij uw bedrijf komen dan is het overwegen waard om een vergoeding voor het laden te vragen. Naast een energie Centrale bent u dan ook een tankstation. Wij vertellen u graag hoe dit werkt en maken het voor u in orde.

Maak kennis met ons team

Yassin

Operations

Sascha

Backoffice & Operations

Dennis

Sales & Advies

Ludwig

Advies & Operations

Heeft u nog een vraag?

Het is ons een genoegen u bij te staan en u enthousiast meer inzicht te geven in alle opties voor kantoren en bedrijven. Gelieve uw contactinformatie te verstrekken, dan zorgen wij ervoor dat we spoedig met u in verbinding staan.

CHC Techniek White

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.

× Kunnen wij je helpen?