CHC techniek logo
CHC techniek

Zonnepanelen installatie

Het plaatsen van zonnepanelen was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt als met de  maatwerk service zonnepanelen van CHC techniek.
Zonnepanelen installeren
Wat voor service wij bieden

Zonnepanelen installatie, maatwerk voor elk dak

Bij CHC techniek kijken wij naar de reden waarom je voor zonnepanelen kiest en gooien wij niet zomaar je dak vol. Wij maken een analyse van wat er mogelijk is op jouw dak en wij gaan met je in gesprek over je verbruik en wat je verwacht voor de toekomst. Wij beoordelen de staat van de elektrische installatie in je woning en maken dan een plan de campagne. Specifiek op maat voor jou en naar de situatie bij jouw woning. Meer precies de situatie van jouw dak natuurlijk. Veiligheid voor ons tijdens de installatie maar ook voor jou, elke dag weer wanneer je van je zelf opgewekte energie gebruik maakt. Alles conform de richtlijnen en regels van een deugdelijke installatie.

Of je nu wil besparen op je energiekosten, wenst te verdienen door een overschot te verkopen of gewoon liever nu alvast zonnepanelen plaats omdat het de waarde van jouw woning verhoogt. Het maakt voor ons heel veel uit wat jij wenst te bereiken en wij zorgen dat je daar komt. Wij gebruiken verschillende soorten zonnepanelen en omvormers zodat wij altijd een passende oplossing hebben voor bij jou doel.

Als installateur van verschillende elektrotechnische oplossingen weten wij heel goed wat wij doen. Wij vertellen dat ook heel graag aan jou dus een gesprek over zonnepanelen zien wij wel zitten. Jij ook? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaan we te werk

Stappenplan
Zonnepanelen plaatsen

1.

Kennismaking

Nadat we kennis hebben gemaakt, zal onze adviseur het volledige installatieproces op papier met je doornemen. Een cruciaal onderdeel van de installatie is de plaatsing van de omvormer, waarbij onze adviseur actief met je meedenkt om de juiste locatie te bepalen.  Daarnaast behandelen we andere belangrijke zaken, zoals het tracé van kabels en het toevoegen van extra zekeringen in de groepenkast. Wij stellen vast wat wij willen gaan gebruiken zodat de monteur op de dag van de installatie alleen hoeft te controleren.

2.

De zonnepanelen installeren

Alles is grondig besproken, onze monteurs gaan eindelijk aan de slag met het installeren van de zonnepanelen. Tijdens de installatie houden we je op de hoogte van de voortgang.  Het kan door allerlei omstandigheden zoals het weer, wel eens tegen vallen. Na afloop zorgen we ervoor dat we het huis netjes opruimen. Wij nemen eventuele rommel mee en halen bezem over de plekken waar wij zijn geweest. Onze monteurs controleren de installatie nogmaals om ervoor te zorgen dat alles in orde is.

3.

Opwekken van je eigen energie

Na een succesvolle installatie functioneren alle zonnepanelen naar behoren. Vanaf nu begin je met het opwekken van je eigen energie.Het is belangrijk om te begrijpen hoe je eigen energiecentrale werkt en daar helpen we je graag bij. Onze monteurs zullen het volledige systeem met je doornemen. Bovendien ontvang je handige tips over het gebruik. Onze monteurs tonen je meteen hoe je met de app direct inzicht kunt krijgen in de opbrengsten die je zonnepanelen vanaf dat moment genereren.  Als naslag ontvang je een volledig rapport en een gebruikshandleiding.

4.

Service en Onderhoud

Ben je toch een belangrijke vraag vergeten? Neem contact op met onze serviceafdeling. Wij bieden je ook een servicecontract aan. Hiermee komen wij jaarlijks langs om de installatie te controleren. Wij beoordelen ook de prestatie van jouw panelen en geven je adviezen. Wij staan altijd voor je klaar in het geval er onverhoopt een probleem optreedt met de installatie van jouw zonnepanelen. De lijnen die wij hebben naar de fabrikant zijn vaak wat korter en wij hechten er veel waarde aan dat een mankement snel en goed wordt opgelost. Gelukkig komen mankementen bijna nooit voor.

Zonnepanelen installatie
Installatie zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen installatie door CHC

Professionele plaatsing van zonnepanelen met tal van voordelen. Ontdek hoe onze expertise en ervaring uw energie behoeften kunnen vervullen en uw eigendommen veilig en efficiënt kunnen houden.

Elektra Installaties icoon

Besparen

De kosten van onze energie zijn de laatste tijd flink toegenomen en als ze al dalen dan stijgen ze weer door een maatregel of door een conflict. Deze fluctuaties zijn een onzekerheid. Met jouw eigen energiecentrale op je dak weet jij in elk geval waar je aan toe bent. Je kunt met een gerust hart aangesloten blijven op het net en instellend at je eerst jouw eigen energie gebruikt. Scheelt een hoop geld en zorgen.

Elektra Installaties icoon

Verbeteren

Zonnepanelen zijn een aanvulling voor je woning en kunnen zorgen dat de waarde van jouw gebouw stijgt. De volgende bewoner hoeft niets meer te doen en kan direct gebruik maken van de voordelen van zonnepalen. Daarnaast kan je in veel gevallen de garantie die jij nog hebt doorgeven zodat je ook een stuk zekerheid kan overdragen. Installatie door CHC techniek wordt tevens door de verzekering geaccepteerd.

Elektra Installaties icoon

Vergroenen

Zonnestroom is een schone energievorm en dat wil zeggen dat er geen belasting is voor het milieu tijdens het opwekken van de stroom in jouw eigen energiecentrale. Wanneer jij die stroom ook nog zelf gebruikt ben je hartstikke milieubewust bezig en dat is helemaal goed. Met de stroom van het net weet je niet zeker of die net zo “groen” is als jouw eigen stroom

Elektra Installaties icoon

Verbruiken

Het is onmogelijk om geen energie te verbruiken en voor sommigen is het ook al lastig om minder te verbruiken.Met zonnepanelen is het niet erg om energie te verbruiken. Toch? Het is energie die er gewoon is en die jij opvangt. Deze kijk op dingen biedt ruimte voor wat extra comfort hier en daar. Gebruik daarbij een EMS en je weet exact waaraan en hoeveel energie jij gebruikt. Dan kun je direct ingrijpen als nodig.

CHC Installatie Techniek
Zonnepaneel installatie kosten

Prijs: op aanvraag

  • Montage binnen 4 weken
  • Geaccepteerd door je verzekeraar
  • Panelen voor elk budget

De totale installatie van zonnepanelen bestaat uit verschillende onderdelen. De panelen zelf zijn er in verschillende soorten met verschillende capaciteit. Het ene paneel heeft een hogere opbrengst dan het andere. Ook de afwerking en isolatie kan verschillen. Al deze verschillen bij elkaar zorgen voor prijsverschillen op basis van de kwaliteit van het paneel. Er is wel een bepaalde minimale kwaliteit. Dat wil zeggen dat het een Priam paneel is voor een bepaald soort gebruik maar dat er ook beter kunnen zijn. De keus van een type paneel is maatwerk en onderdeel van het advies.

Naast de zonnepanelen heb je de omvormers. Hier in zijn er ook weer verschillende soorten van verschillende kwaliteit. Zo heb je micro omvormers, omvormers op 1 fase of juist 3 fasen. Omvormers die klaar zijn om in een systeem met batterijen te worden opgenomen of die parallel worden geschakeld zodat uitbreiden van jouw installatie later een stuk makkelijker is. De omvormer is een belangrijk onderdeel van jouw zonnepanelen installatie.

De verschillende onderdelen moeten worden samengebracht. Meestal ook nog op enkele meters boven de grond. De installatie is minstens net zo belangrijk als de materialen. De kennis van de monteur over zonnepanelen, veilig werken en hoe de monteur omgaat met de bestaande elektrische installatie in jouw woning zijn cruciaal. Naast het salaris van de monteur bestaan de kosten ook uit maatregelen om de veiligheid te waarborgen tijdens het werken op hoogte.

Wanneer wij dit alles samen met jou goed in kaart hebben dan kunnen wij op basis van een offerte heel goed aangeven wat de kosten zijn. Ben jij toe aan een gesprek over zonnepanelen met een betrouwbare partij? Neem contact met ons op.

CONTACT

Offerte aanvragen voor zonnepanelen installatie

Contact

Neem contact met ons op.

Bij CHC techniek in Almere staan we altijd klaar om u te ondersteunen met al uw installatietechnische behoeften. Wij waarderen uw interesse en kijken ernaar uit om van u te horen.

Adres
Openingstijden
Telefoonnummer
E-mail adres
CHC Techniek White
× Kunnen wij je helpen?