CHC techniek logo

De beste oplossing voor uw laadplein komt van CHC techniek.

Elektrisch laden kan op vele manieren en wat het beste bij uw bedrijf past hangt af van hoe uw bedrijf omgaat met het gebouw, het wagenpark en met het energieverbruik. Krijgt op uw laadplein iedereen evenveel mogelijkheid om te laden of maakt u onderscheid tussen medewerkers die de hele dag kunnen laden en tussen medewerkers die snel weer de weg op willen om uw producten en diensten aan de man te brengen? Slimme laders op uw laadplein maken elektrisch rijden voor uw organisatie tot een volwaardig onderdeel van uw bedrijf en gaan efficiënt om met de beschikbare energie.

Het verschil tussen slim laden en echt heel slim laden is efficiënt omgaan met energie.

Een variabel energiecontract, zonnepanelen, energie opslagcapaciteit. De echt slimme laadoplossing gaat hier perfect mee om en realiseert een directe besparing aan energiekosten. Indirect bespaart u geld door het effectief laden waardoor de juiste mensen tijdig weer de weg op kunnen met een volle accu. Zonder dat het extra tijd of geld kost. Echt slim laden dus!
CHC EMS oplossing (Energie Management Systeem)
Logo CHC techniek

Slim laden

Laadt obv verwachte km’s en vertrektijd. Comfort in plaats van complex.

Logo CHC techniek

Zekeringbescherming

Bewaakt de limiet van de hoofdzekering. Voluit tot de max en niet er overheen.

Logo CHC techniek

Kostenbesparend

Verlaagt installatiekosten met 25%. Geen overbescherming, gewoon de limiet.

Logo CHC techniek

Economisch effciënt

Realiseert een lagere TCO dan gewoon laden. Verdienen en besparen tegelijk.

Dutch design

Uitstraling en kwaliteit. Laadpunten die flexibel te configureren zijn zijn en makkelijk uit te breiden. Modulair ontwerp, upgrades of vervanging kosten weinig tijd. Slimme laadtechnieken waaronder loadbalancing zorgt dat uw bedrijf prima uit de voeten kan met EV laders van Ostra. Perfect toepasbaar binnen een laadplein en door het modulaire ontwerp kostenbesparend bij onderhoud en reparatie. Uw laadplein werkt uiterst efficiënt en zal weinig downtime hebben.
Laadsnoer in Ostra Mennekes laadpaal
Slimste van de klas, laadpaal

Slimste van de klas

Integratie van zonnestroom, Epex tarieven en energieopslag systemen. Totale efficiency van het energieverbruik binnen uw gebouw en handige laadscripts waarmee iedereen binnen het optimale kan laden. Alle data vanuit 1 enkel systeem te raadplegen. Smappee laders zijn mooi om te zien en super slim. Stevige metalen behuizing die tegen een stootje kan en waar op een laadplein weinig omkijken naar is. Eenvoudige regulering van de laadstroom en ingebouwde sub-metering.

Elektrisch rijden verbruikt veel energie en dat hoeft niet erg te zijn.

Zonnepanelen bijvoorbeeld wekken schone energie op en daar van gebruik maken op uw laadplein om mee te rijden is juist goed. Niet elke organisatie heeft de behoefte aan een laadpaal die de zonnestroom direct doorvoert naar de lader. De voordelen van solar laden zijn duidelijk maar de investering heeft een terugverdientijd. Gewoon goed laden is ook prima. Al onze merken hebben een minder uitgebreide versie zodat de kwaliteit van de laadpaal en uw laadplein altijd perfect is.

Casus: 1 Smappee laadpaal, 1 EV auto, 20 000km/per jaar, 15 jaar, gemiddeldelde prijs voor elektriciteit €0,35/kWh.

Logo CHC techniek

Laadpassen

Starten en stoppen van laadsessies voor iedereen binnen uw bedrijf.
Logo CHC techniek

Laadplein installatie

Feilloos aanleggen en configureren van uw laadpalen conform de laatste voorschriften.
Logo CHC techniek

CPO

Beheer van laadpalen en afhandelen laadsessies. Zowel eigen laadpalen als onderweg.
Logo CHC techniek

Laadpaal service

Garantie dat er snel en adequaat oplossingen komen in geval van storing of defect.

Laadplein als een service voor uw klanten zonder zelf te investeren.

Heeft u zelf voor uw eigen medewerkers niet een hele grote behoefte aan laadpalen op uw parkeerterrein maar krijgt u wel veel bezoek? Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden en een laadpaal is geen overbodige luxe meer. Wij kunnen de investering van uw laadplein verzorgen zodat uw klant toch zorgeloos bij u de elektrische auto kan laden. Natuurlijk kunnen u en uw medewerkers ook terecht op uw eigen laadplein. De laadpalen beheren wij en wij zorgen ook dat de laadpalen op uw laadplein altijd beschikbaar zijn.

CHC techniek heeft een totaaloplossing voor bedrijven die elektrisch rijden omarmen.

Wij verzorgen de installatie van uw nieuwe laadplein of de uitbreiding van het bestaande aantal laadpalen. Daarnaast zijn wij u van dienst in het beheer van elke laadpaal op uw laadplein en de uitgifte van laadpassen. Wij bieden servicecontracten zodat ook buiten kantoortijden een van onze specialisten u van dienst kan zijn wanneer nodig. Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en denken mee in wat mogelijk is.
Smappee EMS dashboard (Energiemanagementsysteem)

Verkoop

Slim laden, laadpaal installatie van CHC

Installatie

Ostra laadpaal

Beheer

Enkele van onze laadpalen uitgelicht

Sterke merken die vertrouwen op CHC Techniek

Prologis logo
GJ Meijer logo
Adamant repower logo
Gemeente amsterdam logo
Fidus logo

Ook uw VvE kan vertrouwen op CHC.

Het besluit om laadpalen te plaatsen of een laadplein aan te leggen in een VvE is niet direct een eenvoudige. Er zijn verschillende afwegingen te maken, vooral omdat vast niet alle bewoners elektrisch rijden. Een van de belangrijkste overwegingen is vaak de kostenfactor. Het installeren van laadpalen en de benodigde infrastructuur kan aanzienlijke investeringen met zich meebrengen. Deze kosten moeten worden gedragen door alle eigenaren, ook degenen die geen elektrische auto bezitten. Je zou ook kunnen stellen wanneer er eigen plekken zijn binnen een complex dat iedereen zelf een laadpaal laat plaatsen. Je zit dan nog wel met het verbruik van de laadpaal. Zeer waarschijnlijk gaat dit niet via de groepenkast in de woning kunnen lopen. CHC techniek heeft antwoorden op dit soort vraagstukken. Wij maken een laadplein of het plaatsen van laadpalen t.b.v. een VvE mogelijk en interessant.

Maak kennis met ons team

Yassin

Operations

Sascha

Backoffice & Operations

Dennis

Sales & Advies

Ludwig

Advies & Operations

Heeft u nog een vraag?

Het is ons een genoegen u bij te staan en u enthousiast meer inzicht te geven in alle opties voor kantoren en bedrijven. Gelieve uw contactinformatie te verstrekken, dan zorgen wij ervoor dat we spoedig met u in verbinding staan.

CHC Techniek White

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur (op werkdagen) contact met u op.

× Kunnen wij je helpen?